Un noi de 19 anys va haver de ser traslladat a l'hospital d'Olot en estat menys greu per inhalació de fum i una dona de mitjana edat va ser atesa en el lloc de l'incendi que ahir al matí va afectar un habitage de la carretera de les Tries, a Olot. L'avís d'incendi va tenir lloc a les 7 hores i 19 minuts.

Al lloc dels fets, el segon pis de l'immoble número 93 de la carretera de les Tries, s'hi van dirigir 5 dotacions de bombers, la Policia Municipal, els Serveis d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra.

Els bombers van apagar les flames, que van afectar la cuina i el lavabo del pis sinistrat, on viu una família de 3 persones. Pel que fa als altres veïns de l'immoble, els agents van haver de desallotjar 2 veïns, mentre va durar la feina de sufocar l'incendi. Es tracta d'un bloc de pisos de 3 plantes amb un pis per planta.

Apagat el foc, els bombers van ventilar el pis i van tancar les claus de l'electricitat i del gas. Els bombers van marxar del lloc dels fets a 3/4 de 9 del matí.

L'incident va afectar el trànsit que es dirigia a la feina a primera hora del matí. La família afectada no va poder dormir a casa i va ser allotjada per uns familiars.