Natalie Portman és una de les actrius més desitjades i versàtils del panorama hollywoodià. Mai abans havíem pogut veure-la com a la revista V Magazín, amb un look que discrepa molt del senzill estil al qual ens té acostumats, i en la que parla de la seva pròxima pel·lícula i la seva concepció del nu.

Mario Testino, fotògraf de gran part de les campanyes de Benetton, ha estat l'encarregat de retratar a una Natalie Portman més rockera de l'habitual amb un look molt semblant al qual hem pogut veure en la cantant de Barbados, Rihanna.

Lluint un tupè molt dels anys 80 i vestida de cuir, tatxes i cadenes i destacant els seus ulls color mel amb ombra d'ulls marró xocolata i una àmplia ratlla de eye liner difuminat, la protagonista de V de Vendetta presumeix d'una mirada més felina que mai traient a relluir la seva vena més rockera.

Ha posat en una sèrie de fotos per al número de novembre de la revista V Magazín, per a la que també va parlar sense embuts sobre la seva carrera cinematogràfica, així com la seva primera escena lèsbica en el cinema.

A Black Swan, el seu últim treball al costat del director Darren Aronofsky, Portman interpretarà a una ballarina de ballet que manté una estranya relació de rivalitat amb una companya, la identitat de la qual no sap si és una aparició sobrenatural o el fruit d'una ment pertorbada.

Serà amb Mia Kunis, la seva companya de repartiment en aquesta pel·lícula amb la qual Portman compartirà, a més, una escena força pujadeta de to. En relació a la gravació d'aquesta escena, l'actriu va afirmar: "L'escena de sexe no és obscena, és extrema".

L'actriu israeliana explica a més els seus inconvenients a l'hora de despullar-se davant una càmera. A Natalie Portman se li coneixen fins ara dues escenes pujadetes de to: un striptease a Closer que poc deixava entreveure; i un seductor nu de perfil a Hotel Chevalier -dirigit per Wes Anderson com introducció a Viatge a Darjeeling.

"No estic en contra del nu en una pel·lícula, però sí estic en contra de les pàgines que fomenten la pornografia. Lamentablement si et prestes a gravar escenes amb poca roba, corres el risc que les incloguin en les seves webs, ja que estàs donant material a unes pàgines de merda que exploten la teva imatge", afegeix.

En quan a la seva feina, l'actriu explica que per arribar a ser algú al món de la interpretació "has de tenir el desig d'aconseguir-ho. L'ambició pot arribar a ser una paraula pejorativa o mal percebuda, però en aquest gremi és més important que en qualsevol altre".

La pròxima vegada que podrem veure a aquesta actriu serà l'any que ve, quan presenti el seu últim treball cinematogràfic, Black Swan. Fins aleshores, ens delecta amb aquestes increïbles fotos i declaracions per deixar-nos amb la intriga. No podem esperar a veure la nova pel·lícula d'aquesta jove actriu que promet molt "sexe agressiu".