Aquest aplec, que enguany arriba a la seva 49a edició, es caracteritza per la contractació de les millors cobles i, a més, de tot un reguitzell d'activitats paral·leles que complementen les audicions de sardanes. Així, s'inicia el dissabte, dia 11, a les 8 de la tarda a l'església parroquial amb la celebració d'una missa en memòria de músics i sardanistes difunts. A les 10 de la nit a l'antic cinema Mundial, un concert que efectuarà la Cobla Bisbal Jove.

I diumenge, l'Aplec, que té com a marc el passeig Marimon Asprer, al costat del riu Daró, amb la participació de les cobles: Bisbal Jove, Jovenívola de Sabadell, Montgrins i La Principal de la Bisbal. El matí a les 10 i a la tarda a 2/4 de 5. Els altres actes començaran, al recinte de l'Aplec, amb XVIII Trobada de puntaires i la III de col·leccionistes de plaques de cava. De 11 a 1 de 5 a 7 es desenvoluparà un petit taller manualitats, dirigit per Neus Bahí, a les 11 del matí, davant el Mundial, Concurs escolar de pintura i dibuix amb el tema: "Els gegants i la cobla".

A les 12 del migdia actuarà, en el recinte de l'Aplec la cobla de l'Escola de Música Conrad Saló i tot seguit en concurs de colles sardanistes improvisades, a la tarda a les 5 es podrà fer una visita ?guiada per la ciutat, conduïda per Jordi Frigola. Hi haurà una exposició al castell de punts de coixí, flors naturals i mobiliari de Bambú, i al Mundial, exposició de bonsais, patchwork i labors. L'entada a l'Aplec és gratuïta.