Un cangur ha fugit a Alemanya després d'escapar d'un parc natural, comptant amb una guineu i un porc senglar com a presumptes còmplices.

Michael Hoffmann, el director assistent del parc Hochwildschutzpark Hunsrueck de Frankfurt, va confirmar el passat dilluns que tres cangurs es van escapar durant la nit d'aquest dissabte a diumenge, amb l'ajut (evidentment, involuntari) dels animals que viuen als boscos que envolten aquest paratge natural; un d'aquests cangurs, al tancament d'aquesta edició, encara no havia pogut ser localitzat pels cuidadors del parc.

Segons Hoffman, un dels cangurs va aconseguir escapar-se del recinte després que una jove guineu es colés dins del parc, tot cavant un forat a la tanca de la gàbia. Pel que fa als altres dos animals fugits, aquests van poder sortir del zoològic també a través d'un altre forat, que en aquest cas hauria estat excavat per un porc senglar.

Ahir la notícia es va convertir en una de les més comentades a la xarxa, tot aprofitant el paral·lelisme d'aquesta peculiar "rebel·lió a la granja" amb la pel·lícula Madagascar, el tercer lliurament de la qual s'ha estrenat recentment.