El primer calçat biodegradable del món ja té col·lecció de primavera-estiu

El fundador de la marca Snipe, Ernesto Segarra, ja pensa en produir articles com bosses i complements

 
Ernesto Segarra.
Ernesto Segarra. EFE/ Manu Bruque

VALÈNCIA | MÓNICA COLLADO/EFE L'Snipe 100, el primer calçat de pell del món cent per cent biodegradable i completament compostable, ja té col·lecció per a la primavera-estiu: dos parells de models de mocassins per a dona i dos per a home, un d'ells amb cordó, i en una variada gamma de colors terra, gris, vermell i blau. Després de la presentació en societat del model de tardor-hivern, una sabata de pell arrugada amb titani i sola termoplàstica de color negre i cordons vermells, que va estar protegit per un gran secretisme, el mercat acollirà la pròxima temporada estival una variada col·lecció de calçat ecològic.
"Per l'hivern només es va llançar un model perquè l'important era el missatge que volíem enviar", explica el creador d'aquest calçat, fundador de la marca Snipe i el seu distribuïdor a Espanya, Ernesto Segarra, mentre reviu en el seu ordinador un reportatge de vídeo del dia en què es va presentar la sabata a Alemanya.
En aquest "xou", explica, un prestigiós cuiner va guisar per als presents gaspatxo elaborat amb tomàquets produïts en terres abonades amb el compost obtingut amb la degradació de les sabates. El següent pas que vol donar Segarra és aplicar aquesta tecnologia ecològica a productes de consum com bosses i complements.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema