Es posen en circulació les monedes amb la imatge de Felip VI

04.02.2015 | 07:23
Es posen en circulació les monedes amb la imatge de Felip VI

Les noves monedes d'1 i 2 euros amb la imatge de Felip VI com a rei d'Espanya ja es troben en circulació, segons ha informat el Ministeri d'Economia i Competitivitat en una nota de premsa. L'encunyació de les noves monedes es va iniciar el passat 1 de gener i està previst que s'emetin quatre milions de monedes cada any i de cada tipus en la primera fase de fabricació.
A l'octubre de 2014, el Ministeri d'Economia va autoritzar, a través de la Secretaria del Tresor i Política Financera, el canvi a la cara nacional de les monedes després de la proclamació de Felip VI com a rei d'Espanya el mes de juny de l'any passat.
El ministeri recorda, mitjançant un comunicat, que les monedes d'1 i 2 euros anteriors mantenen el seu curs legal i seran substituïdes per les noves acord augmenti la seva demanda. A finals de l'any passat es van emetre i van encunyar dues monedes commemoratives de la proclamació com a rei de Felip VI: una moneda de plata de 30 euros i una altra de 2 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema