El treball de fi de carrera «(Re)ordenació urbana de Figueres, sector de l'estació convencional», realitzat per Ángela Fernández-Liedo Oliva, va guanyar abhir el Premi del Patronat de l'Escola Politècnica Superior en l'apartat dArquitectura. Els Premis del Patronat de l'EPS, que van ser lliurats ahir al vespre, arribaven aquest any ala 20 edició.

A més, va ser guardonat el «Estudi conceptual, disseny i construcció d'un prototip de quadre de bici amb fusta laminada», de Joan Quintana Casanovas, dins d'Enginyeria Industrial. Així mateix, Jordi Bagot , Ivan Bianchi , Adrià Julià, Oriol Piera i Mariano Trebino van guanyar en Enginyeria Informàtica per «Plataforma web +COOVOL».

El premi dels estudis d'Enginyeria Tècnica Agrícola va ser per Albert Crosas i el «Projecte d'adequació de l'antiga explotació de boví de llet Mas Pujols,situada a Santa Maria de Corcó, en una explotació d'oví de llet i obrador de productes làctics». I el d'Enginyeria Tècnica en Informatica de Gestió per Carlos Molinet i el «Planificador de menús».

Enginyeria Tècnica en Informatica de Sistemes va premiar Pau Roura per «Desenvolupament i implantació d'un servidor de disaster recovery basat en Rear». Mentre Antoni Català guanyava el d'Electrònica Industrial amb Dimensionament de la pila d'hidrogen del projecte AQVAM». El d'Enginyeria Mecànica va ser pel «Control de qualitat per a tubs de fibra de carboni de màquines d'impressió d'embalatge flexible« d'Oriol Alamilla. El de Química Industrial pel «Projecte de reciclat de paper sense refinat mecànic», de Joaquim Agustí. El d'Arquitectura Tècnica per Raimon Costa i Laura Macià amb «Anàlisi del comportament d'una volta catalana mitjançant un model experimental d'assaigs estàtics i dinàmics».