El primer concert de Notes d'Aigua atrau 200 persones

14.07.2015 | 15:06
El concert celebrat a Arbúcies.

Més de 200 persones van assistir al primer concert de la quarta edició del cicle musical Notes d'Aigua d'Arbúcies. La intensa calor no va impedir als arbuciencs acudir a la cita programada al Prat Rodó a les set de la tarda. El primer concert tenia l'atractiu inqüestionable de l'espectacle visual i poètic que va oferir l'orquestra Montgrins, basat en un recorregut sardanístic per diferents localitats de les terres gironines.
«Sortosament anaven preparats i vàrem treure més de cent seients extres per poder acomodar tota la gent», va explicar Manel Serras, nou regidor de Cultura.
El cicle municipal Notes d'Aigua, nascut el 2012, que té el suport de la Diputació de girona i de nombrosos patrocinadors locals, es composa de quatre concerts amb un pressupost global d'uns 6.000 euros. El proper concert se celebrarà diumenge que ve, amb l'actuació de Rusó Sala.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema