L'avi matern de la reina Letizia, Francisco Rocasolano, de 98 anys, està ingressat des de dissabte a la nit a l'Hospital Clínic Universitari de Salamanca per ser sotmès a unes proves mèdiques, segons van confirmar ahir fonts sanitàries.

Francisco Rocasolano es va sentir indisposat dissabte, mentre descansava en una finca del municipi salmantí de Puerto de Béjar, afectat de possibles problemes respiratoris, motiu pel qual va ser traslladat a la nit al Complex Assistencial de Salamanca.

Les mateixes fonts van assegurar que està sent sotmès a una revisió mèdica i que ahir al matí la mare de la reina Letizia, Paloma Rocasolano, es va traslladar fins a l'hospital per estar al costat del seu pare, a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es desconeixia en el moment del tancament d'aquesta edició, l'estat de salut de Francisco Rocasolano.

Diverses fonts van assegurar que l'avi de la reina Letizia podria ser traslladat a Madrid, per continuar amb la seva revisió mèdica, ja que el 2008 va estar en un centre hospitalari de la capital madrilenya a la Unitat de Coronàries.