L'actor Robert Downey Jr. torna a ser per tercer any consecutiu l'intèrpret masculí més ben pagat del món, amb uns guanys calculats en 80 milions de dòlars (73,5 milions d'euros), segons la revista Forbes. Els ingressos de Downey Jr pugen com l'escuma gràcies al seu paper a Avengers: Age of Ultron, que ha recaptat als cinemes 1.288 milions d'euros, i la seva pròxima aparició a Captain America: Civil War, per la qual es va embutxacar 36,8 milions d'euros.

En segon lloc del rànquing de Forbes apareix aquesta vegada Jackie Chan, amb uns guanys calculats per Forbes en uns 46 milions d'euros, per la seva participació a la pel·lícula Dragon Blade al costat d'Adrien Brody i John Cusack. La medalla de bronze recau en Vin Diesel, amb 43,2 milions d'euros, principalment gràcies a la seva interpretació de Dominic Toretto a la saga Fast and Furious, l'última entrega de la qual ha recaptat ja 1.380 milions d'euros.

Una altra de les estrelles més cotitzades del moment, Bradley Cooper, queda aquest any relegat a un quart lloc, amb 38 milions d'euros, amb cintes tan diferents com AlohaAmerican Sniper, segons destaquen els responsables de Forbes. A molt poca distància, amb uns ingressos de 37,7 milions d'euros en els últims dotze mesos, apareix en cinquè lloc Adam Sandler, per davant d'un altre veterà de la llista, Tom Cruise (6), amb uns 36,8 milions d'euros.

Els tres següents llocs són per a tres estrelles de Bollywood, Amitabh Bachchan (7) i Salman Khan (8), tots dos amb 30,82 milions d'euros, i Akshay Kumar (9), amb 29,9 milions, i tanca el «top ten» Mark Wahlberg, amb 29,4 milions.