Sanjosex oferirà un concert especial el pròxim 4 de setembre en el marc del cicle enciSAT!, que se celebra al SAT! Teatre de Barcelona, en el qual combinaran temes propis del grup i versions de músics que han influït a la banda, com Bob Dylan, Joan Manuel Serrat o l'africà Bassekou Kouyate. "Com a grup rebel i una mica estrany que som, si fem una cançó de Dylan no tocarem Blowin' in the wind", va assegurar Carles Sanjosé, conegut artísticament com a Sanjosex.

El cantant i guitarrista de la Bisbal d'Empordà afirma que és "un concert especial dirigit a la gent que li agrada Sanjosex perquè entenguin més el grup". El cantant explica que el fet que participin al cicle enciSAT!, on passaran també Tomeu Penya o Anna Roig i ?L'ombre de ton chien, sorgeix ?d'una proposta dels promotors que els van demanar que fessin un concert especial. Sanjosex tenia ganes en un primer moment de no tocar la guitarra, però els músics se li "van rebel·lar" en creure que la seva ?guitarra era necessària. "Finalment se'm va ocórrer, quan ja fa més d'un any que vam treure el disc Festival, revisitar les influències que han marcat més Sanjosex i expliquen la seva música i combinar aquestes versions de músics que ens han influït amb cançons nostres". En qualsevol cas, apunta que "com a grup rebel i una mica estrany" que són, si fan una cançó de Bob Dylan no interpretaranBlowin' in the wind. "No m'he dedicat a agafar els hits dels músics que m'han influït, sinó les cançons que hem versionat i expliquen molt bé el perquè d'algunes coses de Sanjosex". En aquest sentit, per exemple de Dylan fan la versió de Seven days, que "és relativament poc coneguda, però és fantàstica i genial i explica moltes coses" del grup.

Altres cançons que sonaran són Bassekou de l'africà Bassekou Kouyate; Cançó de matinada, de Serrat que retrata "la vessant més tradicional" i algun tema de Neil Young o Radio Tarifa. Sanjosé destaca que no volen canviar gaire les versions que faran, però tampoc les volen fer idèntiques: "La fem com nosaltres entenem la música". "Sanjosex, a part de les meves cançons, les meves lletres i la música, són els musics que hi ha al grup i la seva forma de tocar i d'entendre la música com a músics". Així, es barrejarà al concert "la història de les cançons, les versions i la manera de tocar-les".