Les dones són més receptives a canviar el cotxe pel transport públic a la ciutat

21.09.2015 | 07:16

Les dones es mostren més predisposades que els homes a deixar d'usar el vehicle propi i canviar-ho pel transport públic o la bicicleta, segons reflecteix un estudi desenvolupat per investigadors de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Universitat de Toronto. L'estudi, publicat a la revista Transportmetrica, constata que les dones, al costat dels estudiants, els majors de 50 anys i aquells amb estudis superiors, són els més predisposats a deixar el seu cotxe aparcat i triar altres opcions per desplaçar-se.
El treball analitza també l'eficàcia que té la "persuasió" a l'hora de modificar els hàbits de transport de la població i assegura que l'aplicació de mesures "toves" tenen una eficàcia contrastada. Amb la seva aplicació es podria aconseguir una disminució de 32.000 viatges diaris en cotxe i un estalvi de prop de 27 tones d'emissions diàries de diòxid de carboni (CO2).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema