La llibreria multilingüe Linguae proposa a Girona cursos i tallers

Mar Ferrer Arpa posa Felip Ortega de responsable dels llibres, mentre André Bonnaure farà la cuina i Ross Cosier el club de lectura

05.10.2015 | 07:30
André Bonnaure i Ross Cosier, drets, i, asseguts, Mar Ferrer Arpa i Felip Ortega.

La primera llibreria multilingue de Girona, Linguae, acaba d'obrir portes al carrer Migdia núm. 77, amb voluntat de convertir-se en un centre cosmopolita que aplegui gent interessada a practicar idiomes, mentre es participa en un taller de cuina de fetge d'ànec o bé en un club de lectura, un mètode que, segons van explicar ahir els responsables, resulta més efectiu, més divertit i més natural que el mètode acadèmic convencional.
La jove Mar Ferrer Arpa, una gironina nascuda a Bolívia i ja bastant viatjada pel centre d'Europa, és la responsable de Linguae. Per defensar aquesta iniciativa innovadora, que ja funciona a grans ciutats com Barcelona, ha format un equip amb el llibreter Felip Ortega, el cuiner André Bonnaure i l'animador cultural Ross Cosier. Bonnaure oferirà tallers de cuina en francès i Cosier oferirà clubs de lectura en anglès.
Linguae, que també oferirà activitats en alemany i en altres idiomes que la clientela pugui demanar, tindrà una oferta de novetats editorials en diversos idiomes i, a més, gestionarà encàrrecs de llibres clàssics en els idiomes que la gent demani.
Les activitats lúdiques adreçades a infants és una altra de les apostes de Linguae, que completa el seu equip de col·laboradors amb Colum Pettit (anglès), Giovanna De Simone (italià) i Jean Debergue i Antoniette Serra (francès).
L'establiment tè un "Racó solidari" amb llibres de segona mà a benefici de Fe y alegría, de Bolívia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema