La llibreria multilingüe Linguae proposa a Girona cursos i tallers

Mar Ferrer Arpa posa Felip Ortega de responsable dels llibres, mentre André Bonnaure farà la cuina i Ross Cosier el club de lectura

05.10.2015 | 07:30
André Bonnaure i Ross Cosier, drets, i, asseguts, Mar Ferrer Arpa i Felip Ortega.

La primera llibreria multilingue de Girona, Linguae, acaba d'obrir portes al carrer Migdia núm. 77, amb voluntat de convertir-se en un centre cosmopolita que aplegui gent interessada a practicar idiomes, mentre es participa en un taller de cuina de fetge d'ànec o bé en un club de lectura, un mètode que, segons van explicar ahir els responsables, resulta més efectiu, més divertit i més natural que el mètode acadèmic convencional.
La jove Mar Ferrer Arpa, una gironina nascuda a Bolívia i ja bastant viatjada pel centre d'Europa, és la responsable de Linguae. Per defensar aquesta iniciativa innovadora, que ja funciona a grans ciutats com Barcelona, ha format un equip amb el llibreter Felip Ortega, el cuiner André Bonnaure i l'animador cultural Ross Cosier. Bonnaure oferirà tallers de cuina en francès i Cosier oferirà clubs de lectura en anglès.
Linguae, que també oferirà activitats en alemany i en altres idiomes que la clientela pugui demanar, tindrà una oferta de novetats editorials en diversos idiomes i, a més, gestionarà encàrrecs de llibres clàssics en els idiomes que la gent demani.
Les activitats lúdiques adreçades a infants és una altra de les apostes de Linguae, que completa el seu equip de col·laboradors amb Colum Pettit (anglès), Giovanna De Simone (italià) i Jean Debergue i Antoniette Serra (francès).
L'establiment tè un "Racó solidari" amb llibres de segona mà a benefici de Fe y alegría, de Bolívia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema