La creació de la primera clínica per tractar els efectes de la ressaca a Austràlia ha motivat nombroses crítiques, especialment per part de l'Associació Mèdica Australiana, que considera que l'existència d'un centre d'aquest tipus encoratja les borratxeres descontrolades, segons informen els principals mitjans de comunicació del país. La clínica especialitzada en tractar els efectes produïts pel consum excessiu d'alcohol, amb seu a Sydney, proporciona als seus pacients líquids intravenosos, vitamines, medicaments contra les nàusees i oxigen per un cost que oscil·la entre els 66 i els 140 dòlars (61 a 129 euros), segons la cadena local ABC.

L'Associació Mèdica Australiana (AMA) considera que l'existència d'aquest tipus de clíniques pot encoratjar les borratxeres descontrolades i alerta que no hi ha evidències que recolzin l'eficàcia dels tractaments que brinden. «Pot afectar negativament a les persones la innecessària inserció de cànules intravenoses», va comentar el vicepresident de l'AMA, Stephen Parnis, que va considerar que el consum d'alcohol excessiu a més pot estar associat a altres problemes com la depressió, traumes o la violència, que corren el risc de ser ignorats.

Un dels propietaris d'aquesta clínica, l'exadvocat Max Petro, va assegurar en declaracions a ABC que la clínica va estar sota la supervisió de funcionaris de l'estat de Nova Gal·les del Sud i fins al moment no hi ha hagut queixes i a més contribueix a reduir la càrrega de treball en els serveis d'emergència dels hospitals públics.