Solucions innovadores per millorar la vida en països en desenvolupament

09.02.2016 | 07:12
Mecanisme per transportar aigua.

L'Obra Social la Caixa presenta al CaixaForum Girona l'exposició Invents. Idees que canvien vides. Es tracta d'una mostra que vol donar a conèixer i apropar a la societat solucions innovadores, econòmiques i adaptades a les condicions dels països en desenvolupament, que contribueixen a millorar significativament la vida de les persones més vulnerables.
Comissariada per José María Medina, director de Prosalus i expresident de la Coordinadora d'ONG per al Desenvolupament, l'exposició vol demostrar l'enorme potencial social que s'aconsegueix en unir creativitat i solidaritat, i animar els visitants a desenvolupar la seva inventiva per resoldre problemes bàsics i prioritaris de les persones que viuen en situació de vulnerabilitat.
La mostra reuneix un total de 14 prototips que, a través de la cooperació al desenvolupament, han permès millorar la qualitat de vida de milers de persones desfavorides de l'Àfrica, l'Àsia i l'Amèrica Llatina. De cada enginy l'exposició explica, a través de textos i vídeos, la curiosa història dels seus inventors i la dura realitat que viuen els seus beneficiaris.
La mostra obrirà les portes demà a les 7 de la tarda en una visita ?guiada a l'exposició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema