La UdG crea una nova associació d'extreballadors pionera a l'Estat

18.03.2016 | 07:10
Seguim fent UdG es presenta a la sala de Graus de Lletres.

La UdG va presentar ahir a la sala de Graus de Lletres la nova associació Seguim fent UdG, que aplegarà personal docent i investigador (PDI) i d'administració i serveis (PAS) jubilat. La UdG és una universitat jove que tot just té 140 extreballadors, el 70% dels quals són homes.
Promoguda pel Consell de Direcció de la UdG, la nova associació té per objectiu poder continuar comptant amb l'expertesa i professionalitat dels que ja no treballen a la universitat. Aquesta és una iniciativa pionera a l'Estat espanyol pel fet que la promou la pròpia institució.
El rector, Sergi Bonet, va desitjar ahir que la nova entitat contribueixi a «nodrir i enriquir la diversitat pròpia de la UdG».
L'associació tindrà un pressupost de 20.000 € anuals i una seu al carrer Castell de Peralada de Girona. Al capdavant hi haurà Rosa Canals, Josep Soler, Josep Arnau, Roser Batllori, Pere Cornellà i Hernán Hormazábal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema