L'agència Ruth Travels fa viatjar els creients i la seva fe per mig món

És la única empresa catalana dedicada a aquest sector i enguany han organitzat peregrinacions a Terra Santa per dos grups gironins

31.07.2016 | 07:18
L'agència Ruth Travels fa viatjar els creients i la seva fe per mig món
L'agència Ruth Travels fa viatjar els creients i la seva fe per mig món

Existeixen diferents tipus de turisme: el rural, el de sol i platja, l'esportiu, el gastronòmic i el religiós, entre d'altres. L'agència Ruth Travels està especialitzada en viatges amb contingut religiós i organitza propostes a mida. Va obrir el 2007 i està dirigida per Mònica Padrol, que porta més de 25 anys treballats al sector. Els principals clients de la companyia són parròquies, que representen el 90% del total, tot i que també planifiquen viatges per diverses entitats culturals, com per exemple museus. Padrol explica que «la majoria del nostre públic és gent rondant a la tercera edat, entre els 50 i els 90». Especifica que no només s'apunta gent creient o practicant en els viatges, «també tenim clients que són agnòstics i que els interessa el viatge des d'un punt de vista cultura o antropològic». S'organitzen tres tipus d'itineraris: peregrinacions, rutes bíbliques i expedicions culturals i només en el primer cas un mossèn acompanya el grup. Aquest agost, concretament del 22 al 29, les parròquies del Carme i del Mercadal han organitzat amb l'ajuda de Ruth Travel una peregrinació a Terra Santa. Un grup de 20 persones viatjarà a aquesta destinació per descobrir una nova cultura i realitzar el pelegrinatge. Durant vuit dies coneixeran diverses ciutats de Galilea com Haifa, Nazaret o la regió de Canna, allà on Jesús va transformar l'aigua amb vi. També visitaran la fortalesa de Masada, el mar mort, Jerusalem i Betlem, entre d'altres. Padrol explica que «totes les visites tenen un caràcter cultural, ja que visitem mercats o museus, no visitem parròquies». Només en els viatges en destinacions d'Àsia i Àfrica es visita alguna parròquia per celebrar l'eucaristia amb gent d'allà, «també a vegades participem en celebracions locals». És només en el viatge a Terra Santa -destí número 1 de l'empresa- que es realitza una missa diària.

Terra Santa, l'estrella
Ruth Travel organitza anualment viatges per 2.000 viatgers, uns 60 grups, i «una quarta part van a Terra Santa». Les destinacions no són fixes, «abans anàvem molt a Egipte o Síria i ara ja no hi anem perquè no és segur», comenta Mònica Padrol. Les destinacions estrella són Terra Santa, Armènia, Etiòpia, Itàlia, Romania, Alemanya, i França. «En aquesta última destinació visitem diverses ciutats però no amb pressa perquè ens agrada aprofundir» Explica a més que en aquest últim any «estem apostant molt fort per Guatemala». Padrol argumenta que últimament estan demanant molts viatges a Amèrica perquè «per diferents circumstàncies, la gent gran té por i veu que ara mateix Europa no és del tot segura»

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

Escolta els finalistes de l´Intro 2016
Escolta els finalistes de l´Intro 2016

Escolta els finalistes de l´Intro 2016

Rooms i Edward Estlin disputaran la final el 3 de novembre a l'escenari de Sant Feliu de Fires de...

Els Mossos donen un conjunt de quadres al Museu de l´Empordà

Els Mossos donen un conjunt de quadres al Museu de l´Empordà

Les obres feia 14 anys que esperaven que el seu amo les reclamés Nou de les peces porten la firma...

La Mercè es converteix en una disco dels 70

FUNKY, FUNKY!Companyia: Orelles de xocolata.CC La Mercè, diumenge 23 d'octubre. Festival temporada...

Com acreditar-se i aconseguir entrades a la Festa del Cinema

Com acreditar-se i aconseguir entrades a la Festa del Cinema

Avui comencen tres dies de descompte en el preu de les entrades, però abans cal acreditar-se per...

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema