Julieta, la pel·lícula de Pedro Almodóvar, ha aconseguit tres nominacions en els XXIX Premis European Film Academy (EFA), que es lliuraran el 10 de desembre a Wroclaw (Polònia). La pel·lícula serà l'espanyola que més nominacions tingui en aquests premis, en haver estat nominada com a millor pel·lícula, Pedro Almodóvar com a millor director i les d'Emma Suárez i Adriana Ugarte, ex aequo com a millors actrius.

En el cas del premi al millor director, Almodóvar haurà de competir amb Maren Ade, per Toni Erdmann; Kean Loach, per Jo, Daniel Blake; Cristian Mungiu, per Graduation; i Paul Verhoeven, per Elle.

La nominació ex aequo d'Emma Suárez i Adriana Ugarte, per la seva banda, disputarà el premi de millor actriu amb Valeria Bruni Tedeschi, de Boges d'Alegria; Trine Dyrholm, de La comuna; i Sandra Hüller, d'Elle.

Pel que fa al guardó al millor actor, Javier Càmara és un dels candidats, pel seu paper a Truman, a més de Hugh Grant, per Florence Foster Jenkins; Dave Johns, per Jo, Daniel Blake; Burghart Klaubner, per El cas Fritz Bauer; Rolf Lassgard, per Un home anomenat Ove; i Peter Simonischek, per Toni Erdmann.