El Black Music Festival 2017 escalfa motors i ja ha donat a conèixer els primers noms. El festival de Girona i Salt presenta com a cap de cartell la cantant americana Gloria Gaynor, una de les dives del soul i la música disco.

La cantant nord-americana, molt coneguda pel seu èxit I will survive, actuarà a l´Auditori de Girona el 3 de març.

La cita, dedicada a la música negra, programarà per primer cop concerts a Barcelona i Reus. En el cas de la capital catalana, l'artista escollit ha estat el britànic Charlie Winston (apadrinat musicalment per Peter Gabriel) que actuarà el dia 2 de març a la Sala Barts.

D'altra banda, Paula Valls actuarà el dia 11 de març al Teatre Bartrina. Novament, el festival aposta per celebrar un concert a Perpi­nyà i, en aquesta edició 2017, es decanta pels francesos Chinese Man. El Black Music Festival també ha anunciat l'actuació de The Sufffers (EUA) amb Janel N'Gonda (EUA) i també Gospel Viu Choir.

El Black Music Festival es farà del 2 al 19 de març. Des del festival reivindiquen que la trajectòria professional de Glòria Gaynor va molt més lluny d'aquesta cançó, i que ha participat en la cerimònia dels Grammy i en actuacions en recintes com l´O2 Arena de Londres.