Les sales Ocine de Girona oferiran una "sessió nadó" mensual. La propera serà el dimarts 14 de març amb la projecció de "Sombras de Grey", pel·lícula escollida en una enquesta efectuada als assistents a la primera "sessió nadó" del passat dimarts. A l'enquesta també es preguntava per l'hora més adequada i la conclusió ha portat els empresaris de l'Ocine a avançar la sessió a les 17 hores.

Aquestes projeccions especials adaptades a mares i pares amb nadons tindran lloccada segon dimarts de mes, va explicar un dels responsables de l´empresa, que va valorar la primera experiència "molt positivament".

Aquest dimarts passat, l´Ocine de Sant Ponç va dur a terme la primera "sessió nadó" de les comarques gironines, amb la projecció de la pel·lícula musical "La La Land", que va registrar una entrada d´una setantena de persones. "Ho valorem molt positivament i creiem que pot anar a més", van dir fonts consultades de l´empresa.

La "sessió nadó" ofereix als pares i mares la possibilitat de veure cinema a la gran pantalla mentre es dóna pit al petit de la casa, que hi pot assistir acompanyat també de germanets ja més ganàpies. La sala té més llum del que és habitual i el volum sonor s´atenua, mentre que la temperatura es manté elevada, per adaptar-se a les necessitats familiars. Els cotxets es poden "aparcar" al passadís d´accés dins la mateixa sala.

L´entrada té un preu reduït de 6,20 euros i és gratuïta per als petits que no ocupen seient.

S'amplien les sessions en versió original

D´altra banda, l´Ocine va iniciar fa un parell d´anys sessions mensuals en versió original subtitulades en castellà que, degut a la demanda, ara es duen a terme setmanalment, cada dijous a les 20:30 hores, i s'ampliaran oferint també una sessió en VO cada dimarts a les 20:30 hores, ha informat l'empresa

Ocine va apostar per ampliar aquesta oferta i sobretot cobrir les demandes d´un "cine comercial" en versió original inexistent a les comarques gironines.

Les pel·lícules més exitoses d´aquests dos anys són la 7ª entrega de "Star Wars the force awakens", "Spectre", "The Hateful Eight" i "Fantastic beasts and where to find them".

Més enllà de Girona, el grup Ocine també té l´oferta de versions originals a les sales que gestiona a Platja d´Aro i Blanes. Aquestes sessions VOSE tenen un preu reduït a 6 euros.