Per primer any, el Castell Gala Dalí de Púbol reobrirà les portes després de les vuit del vespre per donar accés a un grup reduït de 20 persones que visitaran el recinte acompanyats d'una guia experta i, en acabar el recorregut, se'ls oferirà una copa de cava sota els plàtans del jardí. L'activitat tindrà una durada de dues hores, de 8 a 10 del vespre, va informar ahir la Fundació Gala-Dalí.

Les visites guiades es faran els dimecres en anglès, els dijous en francès, els divendres en castellà i els dissabtes en català. Els idiomes poden adaptarse si les 20 entrades són adquirides per un mateix grup de persones. El preu de l'entrada és de 20 euros.

Per la seva part, el Teatre Museu de Figueres també obrirà de nit, com ha ha fet els darrers anys. L'oferta serà del 29 de juliol al 2 de setembre.

L'aforament es limita en aquest cas a 500 persones. El preu d'entrada és de 15 euros. En un dels patis interiors s'hi projecten audiovisuals amb Dalí com a protagonista i s'hi ofereix una copa de cava.

Es poden comprar entrades anticipades i reservar visites guiades nocturnes al web www.salvadordali.org. El preu de l'entrada més la visita guiada és de 20 ?.

Cal dir que a Púbol hi ha l'exposició temporal Salvador Dalí, Gala, Ricardo Sans, dedicada a la relació fotogràfica dels Dalí amb Ricardo Sans Condeminas entre els anys 1949 i 1956. Es mostren 90 fotografies i documentació diversa.