Rubau Tarrés tanca 2015 amb una facturació superior als 30 milions

La constructora inicia
els treballs de reforma del centre comercial Paddock Bulevard, a Sabadell

26.09.2016 | 07:12

Amb un pressupost superior a un milió d'euros, la constructora gironina Rubau Tarrés ha iniciat els treballs de reforma del Paddock Bulevard, un centre comercial de 7.000 metres quadrats ubicat a la zona més comercial de Sabadell, a l'anomenat Eix Macià.
Les obres, que s'allargaran fins a l'abril de l'any que ve, es realitzaran amb el centre en funcionament i evitaran que els comerços del Centre vegin perjudicada la seva activitat, van informar ahir fonts de la constructora, que dóna feina a prop d'un centenar de persones i que, segons les mateixes fonts, va tancar l'exercici 2015 amb un «creixement notable» en la seva facturació respecte l'any anterior, situant-se lleugerament per sobre dels 30 milions d'euros.
El projecte del Paddock Bulevard, precisen des de Rubau Tarrés, planteja modificar les obertures i, alhora, ampliar l'espai útil interior. En aquest sentit, està previst eliminar l'escala interior de la façana, per aconseguir un major pol d'atracció a la planta baixa. La reforma també preveu eliminar el fals sostre per tal de reorganitzar totes les conduccions d'instal·lacions. El sostre es pintarà de negre per donar més força a l'espai central i es posaran unes teles de veler de color blanc tensades per millorar la il·luminació. D'altra banda, també es preveu canviar les baranes i posar sis dobles portes corredisses que, juntament amb el canvi de la climatització, ha de millorar molt més la confortabilitat a l'interior del centre comercial.

L'estratègia: diversificar
A la façana se substituiran els vidres malmesos i es col·locaran vinils de colors, tot integrant el rètol de l'edifici. Al mateix temps, s'instal·laran noves cabines per als ascensors. A l'exterior s'eliminarà la piràmide existent de vidre, per substituir-la per un paviment de vidre antilliscant. La intervenció a Sabadell s'emmarca dins la política de diversificació d'activitats engegada ja fa alguns anys per Rubau Tarrés, assenyalen des de la companyia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

El mercat del cicloturisme creix i ajuda a fugir del model de «sol i platja»

El mercat del cicloturisme creix i ajuda a fugir del model de «sol i platja»

Les Vies Verdes de Girona són un cas emblemàtic entre les espanyoles, amb registres d'1,5 milions...

El ´WhatsApp´ dels xats efímers amb segell gironí inspirat per un astronauta

El ´WhatsApp´ dels xats efímers amb segell gironí inspirat per un astronauta

Quatre emprenedors llancen Zonetacts, una nova plataforma que proposa converses virtuals entre...

Ikea a l´aigüera, FNAC al sac

Ikea a l´aigüera, FNAC al sac

Mentre Salt vota si el gegant suec del moble hauria o no de recaure al poble, l'Espai Gironès...

Enllaços recomanats: Premis cinema