La victòria d'Esquerra també es va repetir al Senat, on els republicans van aconseguir tres representants -Jordi Martí, Quim Ayats i Elisenda Pérez- mentre que Convergència es va quedar amb només un, Joan Bagué.

En aquesta ocasió, el senador gironí més votat va ser el republicà Jordi Martí, exalcalde de Sant Pere Pescador, que va aconseguir més de 82.000 vots. D'aquesta manera, repetirà en el seu càrrec després que ja hagués estat escollit el 20-D. La segona posició va ser per al seu company Quim Ayats, exregidor de Joventut a Girona i que es va endur més de 74.000 paperetes.

El convergent Joan Bagué, també exregidor gironí i que fa sis mesos va ser el senador més votat a Girona, s'ha hagut de conformar aquesta vegada amb la tercera posició, amb uns 72.000 vots. Finalment, la quarta plaça al Senat se la va endur la regidora calongina Elisenda Pérez, que s'estrenarà en el càrrec. Pérez, que va superar els 69.000 sufragis, havia estat regidora del PSC a Calonge però va abandonar el partit per discrepàncies en la qüestió nacionalista, i el 2015 va ser escollida regidora d'Avancem-MES.

L'entrada de Pérez ha comportat que la regidora de Banyoles Clàudia Massó (CDC), que el 20-D sí que es va convertir en senadora i que ara s'ha quedat sense plaça. Tampoc ha aconseguit bitllet cap a Madrid l'alcalde de Lloret, Romà Codina, també de Convergència. Tots dos van obtenir més de 60.000 vots i es van quedar a les portes del Senat.

A continuació es van situar dues de les candidates d'En Comú Podem, Deborah Coll i Anna Toro, que van acostar-se els 40.000 vots. La cap de llista del PSC al Senat, Cristina López, es va quedar amb 35.000 sufragis, mentre que Lluís Ciprés (En Comú Podem) en va obtenir 34.000. Tot seguit es van situar els altres dos candidats socialistes, Joan Aguilar i Raquel Gallego, que van rondar els 32.000 vots, i a continuació els tres candidats del PP, Marina Guillén, Joan Menacho i Abraham Rodríguez, que no van arribar als 30.000. Encara més avall es van situar els candidats de C's, Héctor Amelló, Carles Rovira i Sheila Arias, que van obtenir entre 14.000 i 16.000 vots.