Les persones que més es preocupen per nosaltres i que més han contribuït a definir el que avui som. No obstant això, no és tan habitual que ens atrevim a transmetre als nostres pares tota la gratitud que alberguem cap a ells.

Per facilitar les coses, Génesis Assegurances ha preparat a la seva web (www.genesis.es) un complet especial amb diferents testimonis de persones que desitjaven donar les gràcies als seus pares de la manera més emotiva possible.

Sota el lema '' Gràcies pare, gràcies mare '', Génesis ha reunit cinc persones desconegudes amb edats que oscil·len entre quaranta i cinquanta anys per gravar un commovedor vídeo d'agraïment als seus pares. Alguns testimonis evoquen episodis especialment delicats de la seva vida que van ser feliçment superats gràcies al suport dels pares. En el cas d'Amparo, va patir un accident de trànsit i quan va despertar a l'hospital el primer que va contemplar va ser el gest esperançador del seu pare. La pau que va sentir en aquell moment resulta difícilment descriptible amb paraules però Amparo va tenir la certesa que tot aniria bé.

Igualment sentimental és el record més profund de Sergio que, estant lluny de casa per motius d'estudi, es va trobar que no quedaven bitllets per tornar a casa en el moment menys oportú. Resignat a deixar passar la possibilitat de gaudir de la família, pocs dies després va rebre un correu urgent amb dos passatges d'avió enviats pels seus pares. Per Maria del Mar, els seus pares són per descomptat una assegurança a tot risc. Ella sempre recorda que, quan va caure en una profunda rasa i temia el pitjor, la seva mare la va tranquil·litzar amb la serenitat de qui sap que tot sortirà bé.

Més graciós és el record de José Manuel. Sent nen, sentia un pànic atroç davant la possibilitat de perdre a l'entrada del col·legi i quedar completament sol. Per a la seva tranquil·litat, sempre que girava la vista cap enrere, la seva mare hi era. Finalment, Francisco es lamenta que el seu pare ja no estigui amb ells però s'enorgulleix que els seus consells segueixin tan vius com el primer dia. D'aquesta manera, Génesis ofereix als lectors de diaridegirona les millors assegurances de vida que poden trobar-se i que adopta com a models als pares.