Amb l'objectiu de brindar al client un servei de la màxima qualitat, l'empresa de regals publicitaris personalitzats Chapea ha dissenyat una plataforma online intuïtiva i de fàcil ús que ajudarà als usuaris i clients a crear les seves pròpies xapes ràpidament i des de casa. L'editor de xapes en línia de Chapea actua com un simulador, ajudant al client en la tasca de disseny i personalització d'aquest article promocional.

Després del registre gratuït, l'usuari podrà començar a utilitzar l'eina d'edició de xapes de Chapea. Aquest servei compta amb una àmplia varietat de recursos de personalització que permetran al client "crear xapes úniques i originals de principi a fi, coneixent en tot moment l'acabat final d'aquest objecte personalitzat", tal i com declaren els seus responsables. L'editor virtual de Chapea dóna a l'usuari la possibilitat d'escollir entre el format de la xapa a personalitzar (rodona, rectangular i ovalada), i la seva mida.

Decidit el seu format, l'usuari podrà incloure textos en diferents àrees de la xapa, pujar la imatge desitjada, així com determinar els colors i la tipografia del text, regular la seva mida i crear efectes en el mateix, i fins i tot guardar el disseny final perquè l'equip de Chapea s'ocupi de la seva producció.

Gràcies a l'ús del seu editor en línia de xapes personalitzades, el client de la botiga virtual Chapea compta amb el suport d'una eina pràctica capaç de mostrar l'esbós de les seves xapes publicitàries, "un regal promocional d'enorme atractiu per a col·legis, celebracions com casaments, comunions i batejos, així com esdeveniments publicitaris ", conclou Juan Miguel Arpa, responsable de Chapea.

Chapea, distribuïdor oficial de marques de referència en maquinària per a creació de xapes

Des 2.007 l'equip de Chapea ha fet una aposta ferma per articles i regals promocionals de qualitat, on la varietat i la personalització han convertit l'empresa en un referent en el seu sector. Especialitzats en la producció de xapes personalitzades, Chapea és en l'actualitat la web d'Espanya amb major diversitat de màquines per fer xapes, sent distribuïdors oficials de les marques més destacades del mercat.

Juntament amb la seva gran família de kits en maquinària per a creació de xapes així com troqueladores i talladors de paper per al seu producte promocional estrella, Chapea reuneix des de les xapes de ganxo tradicionals, innovadores xapes adhesives i xapes pissarra, passant per una completa selecció de consumibles i recanvis per a la personalització de xapes, actualment en promoció.

La seva faceta com a especialistes en la personalització d'articles promocionals els porta a treballar amb una àmplia família de productes com tasses, clauers, maquinària per a la creació de xapes, globus, imants, regals publicitaris, penjabolsos i bolígrafs, sempre acompanyats del producte de referència de Chapea, les xapes personalitzades.

La seva elevada capacitat de producció permet a l'equip de Chapea brindar al client seu Servei de Xapes i Tasses Express, amb una mitjana de fabricació de 1.200 xapes i 150 tasses personalitzades a l'hora, respectivament.

L'editor de xapes en línia de Chapea s'uneix a altres recursos audiovisuals i pràctics com a plantilles, instruccions i vídeo-tutorials tant per a la personalització de xapes com d'altres articles promocionals.

Chapea forma part de l'Associació de Fabricants i Venedors de Articles de Reclam (FYVA) i de l'European Promotional Products Association (EPPA).

€ Web: http://www.chapea.com/

€ Email: info@chapea.com

€ Telèfon: 902 750 838

€ Persona de contacte: Juan Miguel Arpa