Centauro Rent a Car, l'empresa espanyola de lloguer de cotxes amb més de 40 anys d'experiència en oferir un servei de qualitat a clients de gairebé 200 nacionalitats, reforça la seva presència en el sector del negoci on line amb el llançament d'un nou web, el més punter en tecnologia dins del sector del lloguer de cotxes.

El 1999, Centauro Rent a Car llançava la seva primera web en una aposta clara per oferir a través d'internet el mateix servei que donava per telèfon o en persona en qualsevol de les seves sucursals en punts estratègics i aeroports.

Des de llavors, a través del web ha estat possible llogar un cotxe a gairebé qualsevol part del món d'una manera ràpida i senzilla des de qualsevol ordinador, a més de disposar també d'una app per a dispositius mòbils.

No obstant això, les tendències d'avui dia feien necessari un disseny més modern i intuïtiu i sobretot, una perfecta compatibilitat amb tots els dispositius mòbils.

Per això, a principis d'aquest nou any 2015, Centauro llança la seva nova web amb un aspecte molt més atractiu, ràpid, àgil i intuïtiu, que a més s'adapta a qualsevol mida de pantalla.

Pot conèixer la nova web des d'aquí: www.centauro.net