El Ministeri d'Interior va apreciar indicis que l'exdirectora general de Trànsit, María Seguí, va incomplir les regles d'incompatibilitats que regulen els conflictes d'interessos dels alts càrrecs en adjudicar projectes d'investigació de la DGT al seu marit el 2012 i 2013. El Ministeri va informar del resultat de l'informe que ha fet sobre la possible existència d'irregularitats en aquestes adjudicacions, una investigació que remetrà a l'oficina de conflicte d'interessos del Ministeri d'Hisenda, encarregada de la instrucció, si s'escau, d'expedients sancionadors als alts càrrecs de l'administració.

Interior va investigar l'adjudicació i finançament dels projectes sobre trànsit, mobilitat i seguretat realitzats per l'Institut d'Investigació en Enginyeria d'Aragó de la Universitat de Saragossa, on treballava el seu marit, durant els anys 2012 i 2013. L'informe conclou que «no s'han apreciat indicis de responsabilitat en els empleats públics» de la Direcció General de Trànsit que van intervenir en les diferents fases del procediment de contractació.

Segons Interior, la selecció, adjudicació i formalització dels tres contractes menors celebrats entre la DGT i la Universitat de Saragossa «es va dur a terme segons la pràctica habitual que es venia realitzant a la Direcció General pel que fa a la selecció dels adjudicataris que havien de realitzar els estudis d'investigació».

En l'adjudicació i formalització dels mateixos, es van complir els requisits que exigeix ??la Llei de Contractes del Sector Públic i les seves normes de desenvolupament. Però Interior si aprecia «indicis de responsabilitat» en la directora general de Trànsit per possible incompliment de les regles d'incompatibilitats dels alts càrrecs.