Al cor de l´Alt Empordà i a prop de paratges naturals tan espectaculars com els Aiguamolls de l´Empordà o la Costa Brava es troba una de les joies culturals i arquitectòniques de Catalunya; el Castell de Peralada. Aquest espai idíl·lic envoltat d´una aurèola de llegenda s´ha consolidat com un indret extraordinari on celebrar esdeveniments i banquets de tot tipus. Els seus 30 anys d´experiència el converteixen en una garantia d´èxit per a totes les parelles que busquen fer del seu casament un dia únic i recordat per tothom.

Cerimònies estil Peralada

Castell de Peralada ofereix la possibilitat de celebrar tant cerimònies religioses a la majestuosa església gòtica del Carme, amb capacitat per a 400 convidats, com casaments civils a la imponent Biblioteca del Castell. I això no és tot, ja que cada cop són més habituals els enllaços i aperitius a l´aire lliure en els seus encantadors i romàntics jardins.

Experiència gastronòmica

L´oferta culinària del Castell de Peralada és un dels pilars en totes les seves celebracions. La seva excel·lent proposta gastronòmica combina els suggeriments més tradicionals de la cuina catalana i empordanesa amb d´altres propostes més innovadores. Tot això a través de l´excel·lència dels productes de proximitat, del servei de sala i d´una magnífica selecció de vins i caves de la zona. I el millor de tot, poden adaptar la seva oferta gastronòmica a la teva mida, des de 98€.

La festa continua

Castell de Peralada ofereix també diferents propostes per tancar un casament de la millor manera possible. Després del banquet, els nuvis i els seus convidats poden posar el punt final a un dia tan especial ballant fins a la matinada a la sala Cotton Club o temptant la sort al Casino. A més, a poc més d´1Km del Castell es troba ubicat el magnífic Hotel Peralada Wine Spa&Golf, un espai idíl?lic on passar la nit, relaxar-se i seguir gaudint de l´Empordà.

Portes obertes per a nuvis

El proper diumenge 13 de desembre, a les 11h, Castell de Peralada celebrarà una nova jornada de Portes Obertes per a nuvis. Serà una gran oportunitat per viure en primera persona com d´especial podria ser el teu casament o celebració en aquest idíl·lic espai. És imprescindible realitzar confirmació prèvia d´assistència trucant al telèfon 972 53 81 25.