marianao poblet-guíxols

? marianao poblet: Atiega, Isma, Javi, Ivo, Pere, Sito, Sergi, Raúl Hernández, Raúl (Masip, min. 72), Romo (Mario, min. 65) i Toñín (Mimo, min. 83). ? guíxols: Fàbregas, Elías, Deu (Borja, min. 25), Pedregosa, Poderoso, Àlex Torrent (Ruba, min. 47), Freixas, Xavi Martínez, Rubén Pérez (Medina, min. 46), Teixidor i Gabri. G gols: 1-0, Romo, de penal (min. 13). 2-0, Raúl (min. 49). 2-1, Xavi Martínez (min. 52).

A Àrbitre: Rodríguez Carballas. Va amonestar els locals Isma, Mario, Toñín, així com els visitants Elías, Borja, Xavi Martínez, Rubén Pérez, Marc Teixidor i Gabri. Va expulsar, pel Marianao Poblet, Javi (min. 11) i Pérez (min.14), tots dos amb vermella directa. Per part del Guíxols, va expulsar Poderoso (min. 68), per doble amonestació, com també Pedregosa (min. 88), amb vermella directa.

Tarda per oblidar per al Guíxols. Al camp del Marianao Poblet, penúltim a la taula, els de Nacho Castro van ser víctimes del desencert i la gran actuació del porter local Atiega i van acabar perdent un partit en el que el seu rival es quedava amb només 9 homes ja en el primer quart d'hora. Es torçaven les coses ben aviat. Abans del quart d'hora, dos minuts després de la primera vermella per als de casa, Romo transformava un penal i feia pujar l'1-0 en el marcador. Això passava poc després que Gabri errés, per dues vegades, una pena màxima a favor dels gironins. Els núvols s'esvaïen quan Pérez també era expulsat, deixant el Marianao amb només 9 homes amb pràcticament tot el partit per davant. El Guíxols, però, no va saber adaptar-se a aquest escenar. El 2-0 ensorrava les opcions visitants i només el gol de Xavi Martínez donava certes esperances, aquelles que les intervencions d'Atiega i les expulsions de Poderoso i Pedregosa van enterrar.