Sembla que l'arribada de Roberto Santamaría no serà el darrer moviment pel que fa a porters en el que queda de pretemporda a Montilivi. I és que de produir-se aquesta incorporació existiria un veritable "overbooking" a la porteria gironina, ja que Agné tindrà a les seves ordres tres més que possibles titulars en pugna per una sola posició. Això obriria la porta a una probable sortida d'Albert Jorquera, ara que fa tot just un any que el de Bescanó es convertia en jugador del Girona.

Diverses fonts que han estat consultades per Diari de Girona han confirmat que es tracta d'una possibilitat real, ja que Albert Jorquera podria tenir en ment abandonar el club català per provar fortuna a un altre indret en la present temporada. Tot i això, el club i el mateix futbolista no han confirmat aquesta versió, com tampoc s'ha produït cap acte oficial que així ho justifiqui. No obstant això, aquest podria ser el camí que esculli el "25" blanc-i-vermell si finalment acaba signant Roberto Santamaría, un futbolista que difícilment acceptarà ocupar el rol de tercer porter.

Perquè, en un principi, la intenció de Xavi Julià i Miki Albert, el tàndem que forma l'actual direcció esportiva, ha estat la de pentinar el mercat a la caça i captura d'un tercer porter, sobretot després que David Pociello fes les maletes per convertir-se en nou jugador de l'Alzira. Davant aquesta premissa, difícilment homes com Jorquera, Mallo i Santamaría podrien mantenir una competitivitat sana, pel que encara guanya més força la marxa d'un d'ells, en aquest cas la del gironí.

De moment, Albert Jorquera va incorporar-se als entrenaments com la resta de la plantilla i ha realitzat l'"stage" de pretemporada que l'equip ha dut a terme a Navata (Alt Empordà). Tanmateix, una lesió l'ha deixat sense disputar cap minut dels dos partits que el Girona ha disputat fins al moment (Salt i Peralada).