catalunya - selecció mundial

catalunya. Trabal, Gual, Marin, Ferrer, Dani Rodriguez. També varen jugar: Eloi Mitjans, Rocasalbas, Formatjé i Cristian Rodriguez. ? selecció mundial. Grau, Bancells, López, Edu Fernández, Feixas. També varen jugar: Toni Perez, Carbó i Masoliver. G gols: 1-0, m.14, Rocasalbas; 1-1, m.19, Toni Pérez; 1-2, m.33, Toni Pérez (FD); 2-2, m.38, Raul Marin (FD). A àrbitre. Gómez i Buixeda. I incidències: Unes 250 persones a la nova Ciutat Esportiva Municipal de Blanes. Es va guardar un minut de silenci per a Josep Fàbregas, oncle del porter de la Selecció Mundial.

La selecció de Catalunya va suar de valent ahir per adjudicar-se la vuitena edició de la Blanes Golden Cup. El combinat català, dirigit per Jordi Camps, es va desfer de la Selecció Mundial a la tanda de penals després d'acabar el temps reglamentari amb un empat a dos.

El partit entre les dues seleccions va començar amb un primer gol per part catalana, que va haver de treballar per poder inaugurar el marcador. La jugada de Catalunya que va permetre obrir la llauna va arribar al minut 14, amb gol de Rocasalbas. Semblava que el partit es posava bé per a l'equip de Camps, tot i que encara faltaven molts minuts per acabar la final. Precisament, just abans d'arribar a la mitja part, Toni Pérez va aconseguir empatar a un i deixava el partit més obert que mai. A la represa, els testimonis del partit van ser les jugades a bola aturada. Una falta directa per cada equip va donar el definitiu empat a 2. Toni Pérez va fer l'1-2 al minut 33 de falta directa. Tot i això, Catalunya va disposar d'una altra falta directa al minut 38 que deixava el definitiu 2-2. Sense gaire més temps, es va arribar al moment del llançament de penals, on Catalunya es va acabar imposant. L'últim penal va tenir el seu pes en or. Va ser el decisiu. La tanda de cinc penals va acabar amb l'exclusió del porter de Catalunya, però Marc Gual va fer el gol definitiu que donava la vuitena edició de la Blanes Golden Cup Memorial Àlex Ros 2011 a la Selecció de Catalunya que amb aquesta ja en suma un total de sis. El Sather Blanes, amfitrió del torneig va acabar a la tercera posició, seguit d'Angola, Suïssa i França.