El davanter argentí del FC Barcelona Lionel Messi va assegurar que per fi sent l'afecte dels seus compatriotes, l'únic lloc, segons ell, en què no el tractaven "com a Barcelona" i que ara el seu principal objectiu és aconseguir la Copa Amèrica, que se celebra de l'1 al 24 de juliol a l'Argentina.

"Per a mi és la cosa més bonica que hi ha (ser estimat a l'Argentina). A l'únic lloc que no em tractaven com a Barcelona era a l'Argentina, però tant de bo segueixi tot com ara. Espero que puguem concretar l'objectiu de la Copa", va assegurar el davanter culer en declaracions al canal argentí TyC Sports. "Des que vaig arribar he notat com mai l'afecte de la gent. Sempre he estat discutit perquè desgraciadament amb la selecció no se n'ha pogut guanyar res. Vinc d'aconseguir-ho tot amb el Barcelona i la gent m'ho reconeix", va afirmar.

La Pulga assegurava també tenir molt bones sensacions per al Campionat. "El grup està molt unit, hi ha bona sintonia entre tots. Sempre vam dir que ens va faltar temps per treballar-hi detalls, ara el tenim. El nostre joc és tenir la pilota i anar a buscar el rival, com no la teníem, no sabíem com moure'ns. Estem creixent", va comentar.

"La major il·lusió meva i de la gent que és amb mi és aconseguir la Copa Amèrica. Saben què significa per a mi i per a l'Argentina. És el primer objectiu", va concloure.