El tècnic del Girona, Raúl Agné, ha renovat en el càrrec per dues temporades al costat de dos dels seus ajudants, el segon entrenador, Antonio Rodríguez 'Rodri', i el preparador físic, Toni Masferrer.

El club, a través d'un comunicat, considera que, amb aquesta aposta, es renova la confiança en un entrenador al qual l'avalen "uns grans resultats".

Raúl Agné, de 41 anys, va militar com a jugador al filial del Saragossa i al Figueres, Binèfar, Palamós i Girona, mentre que, com a preparador, va iniciar la seva carrera al Peralada.

Posteriorment, Agné va passar a dirigir la banqueta del Palamós i, en la temporada 2007-08 va arribar al Girona, on va aconseguir l'ascens a Segona Divisió A.

Després del seu pas pel Recreativo de Huelva, el tècnic aragonès va tornar a la capital gironina aquesta passada campanya, on ha signat els millors resultats de la història de l'equip de Montilivi.

La renovació de Raúl Agné arriba després de la del porter Dani Mallo per una temporada, que permet al Girona assegurar-se la presència a les seves files dels dos porters amb els quals ja comptava la temporada passada.

A més, el club gironí ja havia anunciat anteriorment la continuïtat dels centrecampistes Jandro Castro i Mohammad El Yaagoubi 'Moha'.

A més dels jugadors renovats, el conjunt ha fitxat per al pròxim exercici el central Ricardo Álvarez 'Richy', que ve del Còrdova.