Què significa per a un futbolista com vostè estar a les portes d'un partit amb majúscules com aquest?

Buf! Imagina't! Jugar-te a només un partit poder jugar la temporada vinent a la Premier League i, a més, fer-ho a un estadi mític com ho és Wembley... És una d'aquelles cites que ben poques vegades trobaràs a la teva vida. És per això que, com a futbolista, un és conscient que al seu davant té una responsabilitat enorme.

Si durant la temporada l'ambient que envolta l'equip és espectacular, com bé ens explicava fa uns mesos, com viuen els dies previs a l'enfrontament el vestidor i la ciutat?

L'ambient és increïble. Indescriptible, vaja. Tothom et desitja molt bona sort, perquè tot el món aquí és del Blackpool. Ja puc anar al supermercat, al restaurant o on sigui que els aficionats, si et reconeixen, et mostren tot el seu suport. La ciutat està completament entregada al seu equip. Sense anar més lluny, només cal veure la botiga oficial del club; treu fum perquè la gent no para de comprar. S'espera un ambient descomunal a Wembley.

Qui li havia de dir fa uns mesos... Li ho juren i no s'ho creu, oi?

Sincerament, jo mai havia arribat a somiar a pujar a la Premier League perquè mai hauria imaginat jugar al Blackpool. Però ara estic davant una oportunitat única, per la qual cosa seria un gran honor poder jugar i ajudar l'equip a aconseguir l'ascens.

Es pugi o no, el que ha viscut ja no li treu ningú...

Estic convençut que l'experiència serà igual de positiva s'aconsegueixi o no l'ascens. Ara bé, serà brutal si guanyem. Em sentiria molt orgullós si ho aconseguim.

Què me'n diu del West Ham? Es veu a l'onze titular?

Si tot va bé estaré a l'onze titular. El West Ham? És un equipàs, un club amb un pressupost enorme que té jugadors de Premier. Però a un sol partit pot passar de tot; esperem que la sort estigui del nostre costat.

Es veu vestint la samarreta del Blackpool la temporada vinent?

Tinc contracte, però en aquest món del futbol mai se sap què pot passar. El que primer hem d'intentar és pujar de categoria i després ja veurem què és el que passa amb mi. La meva idea, això sí, sempre és anar a millor.