El retorn de Chechu Flores és una de les alternatives que té el secretari tècnic Sergi Raset per reforçar la banda dreta però aquest interès topa amb la negativa del Tenerife a deixar-lo marxar. L'extrem de Sarrià té encara un any més de contracte amb el conjunt canari, que tornarà a militar a Segona B, i segons va assegurar ahir el director esportiu Quique Medina "amb Chechu hi comptem i, de fet, dilluns ha de ser aquí per reincorporar-se als entrenaments". S'ha de recordar que l'estiu passat el futbolista va acabar traspassat al Tenerife per uns 40.000 euros.

Quique Medina també va deixar clar que "fins ara" ningú del Girona s'havia posat en contacte amb el club canari per parlar del possible fitxatge de Chechu. "No en sé res i ara mateix estem planificant l'equip comptant amb ell", va assegurar. El jugador de Sarrià encaixa en el perfil que busca Raset, però el fet que tingui un any més de contracte amb el Tenerife pot ser un obstacle important. Els canaris, després de quedar-se a les portes de l'ascens en l'eliminatòria final contra la Ponferradina, volen tornar a construir un equip per ascendir que tindrà com a entrenador Álvaro Cervera.

Mentre Raset continua buscant els reforços que encara falten (fins ara han arribat Becerra (Madrid Castilla), Ariday Cabrera (Mallorca B), Chus Herrero (Cartagena) i Eloi Amagat (Llagostera), l'equip continua entrenant-se en dobles sessions a l'estadi de Montilivi. En aquestes sessions encara hi és el davanter Ferran Corominas, que cada dia que passa és més a prop d'abandonar Montilivi. Ahir des d'Elx es veien ben posicionats per endur-se el banyolí aquest mateix cap de setmana, tot i que el Girona continua defensant que té contracte i que de moment ningú s'ha dirigit al club.

El club sap que ha de resoldre aquest cas al més aviat possible, tant per bé com per mal, per no veure's sense el seu jugador franquícia a pocs dies de tancar-se el mercat d'estiu i haver d'improvisar. De moment, però, Coro s'entrena amb normalitat a les ordres de Rubi a l'espera d'esdeveniments.

Un altre cas que hi ha sobre la taula és el possible retorn d'Hiroshi. Raset ha admès públicament que pot ser una opció, però ahir el seu representant, Jaume Serra, assegurava que des que havia ofert el futbolista al club no havia tornat a parlar-ne amb el Girona. El davanter japonès té encara dos anys més de contracte amb el Sevilla i segons Serra és seguit per alguns dels principals clubs europeus. El Sevilla no veuria malament cedir-lo, però té diversos equips interessats.