L'estadi de Montilivi va comptar ahir amb un convidat d'excepció. En una matinal plujosa i just després d'acabar l'entrenament, programat a porta tancada, els jugadors del Girona van reunir-se al davant de la sortida dels vestidors per rebre Carles Puigdemont. L'alcalde de la ciutat, aprofitant la bona marxa de l'equip, i amb el vital partit contra el Vila-real a tocar, va voler estar al costat dels jugadors i adreçar-los unes paraules d'ànim en nom de la ciutat. Puigdemont no només els va animar per aquests quatre partits que resten de temporada, sinó que els va recordar que no estan "sols", ja que compten amb el suport i la "il·lusió" de la ciutat.

Sota l'atenta mirada dels Jose, Moisés Hurtado, Rubi, Jandro i companyia, aguantant el fred que ahir va tornar a visitar Girona, l'alcalde va dedicar un discurs d'uns cinc minuts a la plantilla. Un monòleg carregat d'ànims i de bones intencions; només això, ja que va preferir no inflar més la possible pressió que hi pot haver en un vestidor que s'està jugant les seves opcions per pujar a Primera. "Han de saber, independentment dels resultats, que han fet feliç molta gent de Girona. La ciutat està il·lusionada amb l'equip", s'explicava després Puigdemont, enumerant tot allò que els havia adreçat als futbolistes. "Han de pensar que la gent està amb ells i recordar que, quan les coses es torcin, han de treure a lluir aquest esperit que té Girona que li permet sobreposar-se a les adversitats".

No només va definir el matx de Vila-real com "el partit de la temporada" i com "la clau" que pot marcar el desenllaç d'aquesta temporada, sinó que també va manifestar les seves "esperances" que, al Madrigal, el Girona serà capaç de sumar-hi "un bon resultat". "Si el partit de Xerez em feia una mica de por perquè tot semblava massa fàcil, ara tinc bones vibracions. Estic convençut que hi sumarem un bon resultat", va dir.

Va mostrar-se feliç pel miler i mig de seguidors que es desplaçaran al Madrigal, va lamentar no poder-hi assistir a l'haver de cobrir d'"altres compromisos" i, a més, va apuntar als jugadors que "representen una ciutat que està de moda, mil·lenària i orgullosa, que està despertant les mirades de tot el món. Això és un plus".