L'Assemblea General de l'ACB va atorgar ahir a la seva Comissió Delegada la responsabilitat de la selecció de candidats per elegir el President Executiu que substitueixi la vacant deixada per Albert Agustí. D'aquesta manera, Fuenlabrada, Bilbao, Cajasol, FC Barcelona, Laboral Kutxa, Reial Madrid, Unicaja i València seran els responsables d'estudiar i seleccionar un mínim de tres noms per traslladar properament a la resta de clubs i prendre una decisió.

Aquesta és la principal conclusió d'una reunió que va comptar amb la presència del secretari d'Estat per a l'Esport, Miguel Cardenal, i en què es va debatre les principals línies estratègiques d'actuació que el CSD i l'ACB treballaran conjuntament.

Albert Agustí va ser destituït del seu càrrec el setembre passat i aleshores es va obrir un procès que, cinc mesos després, encara no ha reeixit. En la nova selecció hi podran participar els candidats que van prendre part en l'anterior procés, que va quedar vacant en no aconseguir cap dels finalistes el nombre de vots necessaris, com ara l'exsecretari d'Estat per a l'esport Albert Soler o el cap d'esports de TV3, Josep Maria Farrás.