La setmana passada el Bordils va caure al "Blanc-i-verd" contra el Nava segovià en un partit que els castellans, amb jugadors de l'experiència de l'excentral Asobal Alberto Camino, van saber afrontar amb més calma en els minuts finals. "Van jugar millor, no hi ha res a dir", assegurava ahir Pau Campos que, des de fa dies, ja no té el cap el partit contra el Nava sinó el d'aquesta tarda a la pista del Barakaldo (19.00) en un duel que podria servir per posar un marge molt gran entre el Bordils i la zona de descens. "En cas de guanyar-los els allunyem ja a nou punts i amb la segona volta ja començada seria molta distància, però si perdéssim, tampoc seria greu perquè encara hi hauria cinc punts de marge i amb els dos enfrontaments directes ja passat", argumentava Camps des de l'autocar que els portava ahir a la tarda cap al País Basc en un gest de la directiva, pagant una nit d'hotel, perquè l'equip arribi el més descansat possible al partit d'avui a Barakaldo. "Els estem agraïts, saben que és un partit important".

Pau Campos tenia dues baixes per lesió segures per jugar avui a Barakaldo, Marc Prat i Albert Carreras, però ahir Joan Vilanova es va fer un fort cop al genoll treballant i tampoc està en condicions. Finalment, Marc Combis es perd el desplaçament al País Basc per motius laborals i, amb quatre baixes segures, el tècnic bisbalenc del Bordils ha optat per convocar el jove Julià Castelló per primer cop amb el primer equip. Format a l'Handbol Gironès, Castelló va jugar la temporada passada al Sant Esteve Sesrovires, perquè estudiava a Barcelona, i el passat estiu va tornar a Girona i està jugant al sgon equip del Bordils. "És un bon pivot, que ens pot ajudar bastant", assegurava Campos.

En el partit de la primera volta al "Blanc-i-verd", a la segona jornada de lliga, el Bordils va gua?nyar de manera agònica amb dos gols de Marc Canyigueral en el darrer minut i una última, i decisiva, aturada de Jordi González. "Aquest és la clau de la temporada del Barakaldo, han perdut molts partits d'un sol gol i n'han empatat d'altres. Tenen molt més bon equip del que pot semblar per la seva classificació", recorcava ahir Campos que és conscient que, aquest mateix Barakaldo amb la marxa d'un únic jugador (Pablo Paredes va fitxar pel Gijón d'Asobal), la temporada passada va jugar el play-off d'ascens. "Està clar que, dels quatre equips de baix, són els que ?menys es mereixen trobar-se en aquesta situació".