El Club Hoquei Girona té per endavant una temporada apassionant, amb l'equip femení a l'OK Lliga i el masculí a la Primera Divisió Estatal, que jugaran sota la denominació de Citylift Girona. El club valora molt positivament l'èxit dels equips sèniors ja que són el mirall perfecte per a tot l'hoquei base. Ramon Benito, entrenador del primer equip masculí i coordinador del club, assegura que «volem ser referents a la província de Girona, i gràcies als primers equips podem ajudar a potenciar cada vegada més la base». Benito, exjugador del Blanes, el Barça, el Vic i el Tordera, entrenarà aquesta propera temporada el primer equip masculí, que enguany jugarà a la Primera Divisió Estatal després de l'acens aconseguit la temporada passada. «Les aspiracions són màximes», afirmava Benito, afegint que «la intenció serà intentar assolir l'ascens».

L'equip gironí vol portar el primer equip a l'OK Lliga, per ser un dels referents en àmbit estatal i, evidentment, gironí. Tot i que és un dels objectius que no se n'amaga el club, l'entrenador creu que «aquest any ens trobarem amb una categoria molt forta, on molts equips s'han reforçat molt bé per intentrar ascendir». L'equip ja té la plantilla tancada, i aquesta setmana han començat els entrenaments amb la gran part del bloc que va aconseguir pujar la temporada passada, amb jugadors com Raul Pelícano, Mateo Cuervo o Borja Ramon i amb els fitxatges de Manel Garcia, jugador amb molta experiència a l'OK Lliga amb equips com el Blanes, el Tordera o l'Alcoi i Josep Hernández, un jove jugador que té «molta projecció». El pentacampió d'Europa amb el Barça, considera «molt bona» la plantilla de l'equip sènior masculí que tindrà partits de pretemporada exigents amb rivals de la mateixa categoria, com el Barça B o el Mataró. A més a més, una de les cites més importants de la pretemporada serà el proper 12 de setembre, quan els gironins s'enfrontin al CH Palafrugell, que també jugarà a Primera Divisió Estatal a la final de la Supercopa Catalana. La Lliga la començaran el cap de setmana del 17 d'octubre a la pista de l'Alcobendas.

I si l'equip masculí vol pujar a la màxima categoria, el femení s'hi vol mantenir. Aquest és el gran objectiu de les noies entrenades per Albert Bou, que després del patiment de la temporada passada voldran tenir un any més tranquil i amb altres objectius. Segons el mateix Ramon Benito, coordinador del Girona, un dels objectius a mitjà termini serà «intentar quedar entre les vuit primeres per classificar-se per a la Copa del Rei». Aquesta seria la gran il·lusió per a un equip que s'ha reforçat amb jugadores de nivell. Han arribat l'argentina Fiore Cravero, procedent del Concepción Patín Club de San Juan, de l'Argentina, Elena Pérez, jugadora gallega que ha jugat al Dominicos, el Borbolla i el Liceu i Jana Verdura i Ainhoa Pastor, dues jugadores procedents de l'Arenys de Munt. Benito assegura que «s'ha conjuntat un bloc molt maco i destinat a no patir» amb les jugadores que han arribat, que busquen «complementar l'equip» i les que segueixen, com Carla Dorca o Laura Viella. L'equip entrenat per Albert Bou va començar els entrenaments el passat 24 d'agost, ja que la competició oficial comença una setmana abans que l'equip masculí. Concretament debutaran a l'OK Lliga el proper cap de setmana del 10 i 11 d'octubre a casa davant el CP Manlleu. Per preparar aquest i la resta de partits oficials, l'equip disputarà un seguit de partits amistosos i també la Lliga Penedès. Ramon Benito remarca la importància que ha de tenir l'hoquei base del Girona CH, ja que ha de ser «referència» a la província i important per als nois i noies que vulguin jugar a hoquei. «Som molt ambiciosos tant en els primers equips com en la base. A la província de Girona ja som referents amb els primers equips i ho volem ser amb l'hoquei base».