Els internacionals espanyols Gerard Piqué, Jordi Alba, Andrés Iniesta, Sergi Busquets, el francès Samuel Umtiti, el porter holandès Jasper Cillessen i el portuguès André Gomes es van reincorporar ahir a la rutina de treball del Barcelona. Després d'una llarga setmana amb les seleccions nacionals com a grans protagonistes, el camp d'entrenament del FC Barcelona comença a recobrar el pols amb l'arribada dels internacionals, tot i que l'entrenador Luis Enrique Martínez encara no ha pogut comptar amb tots ells.

Tot i que dimecres va arribar Lionel Messi a Barcelona, el club no va informar si el futbolista havia estat ahir a les instal·lacions de Sant Joan Despí.

El jugador, sancionat amb la seva selecció per quatre partits, tampoc podrà jugar amb el Barça aquest cap de setmana al camp del Granada, per acumulació de cartolines grogues.

Els que sí que es van integrar a l'entrenament blaugrana van ser els internacionals espanyols, a més d'Umtiti, Cillessen i André Gomes, després que dimecres ja ho fes la primera part del grup.

També van participar en la sessió d'ahir al migdia jugadors de l'equip filial com Carbonell, Cardona, Nili, Kaptoum i Aleñá, segons va informar l'entitat.

La propera cita al camp d'entrenament serà avui a les 11 del matí, la penúltima abans del partit de diumenge al nou Los Cármenes de Granada (20.45 hores), que s'oferirà per Movistar Partidazo.