El defensa francès Lucas Digne va assegurar ahir que la seva intenció és complir el contracte que va signar amb el Barcelona fins al 30 de juny de 2021 i guanyar el màxim de títols possibles amb el conjunt blaugrana.

«Vull seguir, vaig signar un contracte de cinc temporades i la meva intenció és guanyar molts títols aquí», va manifestar en una entrevista a Bein Sport. En el seu primer any com a blaugrana, Digne ha disputat fins al moment 25 partits i no ha pogut guanyar-se la titularitat al lateral esquerre.

Tot i així, l'internacional francès diu estar satisfet amb la seva primera temporada de blaugrana: «Estic content al Barcelona i ho estaré encara més si guanyem la Lliga. La meva situació no em preocupa, perquè el més important per a mi és l'equip»

Plega Xavi Llorens (femení)

L'entrenador del Barcelona femení, Xavi Llorens, va anunciar, per altra banda, que deixarà la banqueta blaugrana després d'onze temporades, en el que considera que és el «moment idoni» per donar pas a gent «nova i amb més il·lusió». Llorens, que també ha actuat com a secretari tècnic de la secció, ha estat l'artífex de la professionalització de l'equip femení del Barcelona, havent aconseguit sis Supercopes de Catalunya, tres Copes de la Reina i quatre lligues, que podrien ser cinc si mantenen el lideratge en les dues jornades que resten aquesta temporada. Aquesta temporada també ha arribat per primer cop a les semifinals de la Lliga de Campions.