La Festa Major Petita de Blanes comença avui a les set de la tarda amb una cercavila pels carrers de dintre de la vila. Aquesta festa popular durarà acabarà el diumenge 22 d'agost.

El dissabte 14 d'agost, a dos quarts de set de la tarda, hi haurà la "cursa de córrer el cos" que anirà del frare fins a la plaça de l'església. El dia següent a les cinc de la tarda hi haurà jocs de carrer a la plaça dels dies feiners i, dues hores més tard hi haurà ball a la plaça Joaquim Ruyra amb la col·laboració de la colla sardanista i la colla gegantera.

Un cap de setmana més tard, la Festa Major Petita continua. Els actes del dissabte 21 d'agost començen ben aviat. A les vuit del matí hi haurà tirara a l'art davant la plaça dels Pins. Una hora més tard es celebrarà una sardinada popular.

El diumenge dia 22 i últim dia de la festa petita comptarà amb quatre esdeveniments festius.

La darrera jornada festiva començara a les 12 del migdia amb una vermutada popular sota l'arc dels Copatrons. Una mica més tard, a les dues del migdia, es farà un dinar popular al carrer de la muralla, davant de la cooperativa. La venda de tiquets per aquest dinar es pot fer al bar Rafael i al bar Patufet. Ben dinar es farà una Quina al mateix carrer proper a la cooperativa.

La Festa Major Petita de Blanes es donarà per acabada amb el concert de fi de festa, a les set de la tarda. L'espectacle estarà basat en balls tradicionals.

L'organització de la Festa Major Petita compta amb la col·laboració de l'Acció Cultural Es Viver. L'organització prepara aquesta festa amb la voluntat de seguir recuperant el carrer com a espai de trobada i així potenciar les tradicions i festes populars de la vila de Blanes, segons diu l'Acció Cultural Es Viver en un comunicat.