Les entrades per a les dues sessions de Concerts per a nadons que oferirà aquest diumenge el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols al Teatre Auditori Narcís Masferrer (a les 12 del migdia i les 6 de la tarda), estan exhaurides. Les entrades per als nadons estan esgotades, i només queden localitats a platea per als acompanyants que desitgin seguir el concert.

Basada en el projecte Concertos para Bebés del pedagog Paulo Lameiro, aquesta proposta està adreçada al públic familiar i convida els infants de fins a tres anys a una experiència sensorial i de proximitat única.

Aquests concerts, que es van estrenar en la darrera edició del Festival Temporada Alta de Girona i Salt, faciliten la descoberta de la música en viu als més petits, que poden compartir aquest moment amb els intèrprets, familiars i amics.

Durant tres quarts d'hora i al damunt de l'escenari, els nadons i infants descobreixen que la música "es pot tocar" quan els músics els acosten els instruments i experimenten la vibració, la intensitat del so... de la música clàssica i d'altres estils com la música popular, el jazz o el rock, entre d'altres.