La 33a edició de la Cantada d'Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d'Aro, que es va celebrar dissabte a la nit a la zona del Cavall Bernat de la població, arran de platja, va ser una de les millors dels darrers anys. La cantada va fer història no solament pels 23 graus de temperatura màxima ambiental a les dotze de la nit, sinó pel nombre de persones que la van presenciar, que l'organització va calcular en unes 4.000, atès que hi havia 1.700 cadires -totes plenes- repartides pel recinte i gairebé un nombre similar de persones dretes o assegudes i estirades en els parterres del passeig i bancs de la zona.

L'espectacle, presentat pel locutor Francesc S. Carcassés, el va obrir un repertori molt acurat del grup Els Cremats, al qual va se?guir el grup Port Bo, i més tard, Els ?Boi?ra, formacions aquestes ja habituals en les cantades d'havaneres, i que van arrencar grans aplaudiments del públic. Enguany, com en altres ocasions, l'organització va optar per posar un fort control de seguretat a l'entrada de la zona de la platja on se celebrava el recital, per evitar així molèsties i enrenous entre els assistents. L'espectacle va tenir dues parts, entre les quals es va repartir un petit tast de rom cremat entre els presents.

Les cançons dels grups van ser diferents entre una part i l'altra, però totes d'ambient mariner. Cal destacar la bona organització de l'esdeveniment i la bona i educada resposta del públic, malgrat les incomoditats que causa normalment l'excés de persones. Al final de la cantada els tres grups van interpretar les clàssiques peces marines La bella Lola i El meu avi, que van ser corejades i aplaudides per tots els presents.