Cuinar tot inspirant-se en la música d'Ismael Serrano. Aquest és el repte que té el cuiner Dani García pel proper 22 de juliol al Gastromusical, ja que els dos artistes compartiran espai al Molí de l'Escala. Tot i això, a García no li vindrà de nou, ja que és un devot confés del cantautor madrileny i, de fet, ja té alguns plats inspirats en algunes de les seves cançons, com Allí i Oxímoron.

"Serà una nit molt especial, perquè ens tenim molt d'apreci des de fa molts anys", explica García. I és que, per al cuiner, gastronomia i música poden tenir moltes coses en comú, especialment en el cas dels cantautors. "Fan una música molt personal, amb lletres molt pròpies, igual que quan un cuiner fa un menú degustació, que intenta ser el més propi possible", assenyala, tot afegint que tant el cuiner com el músic procuren "vendre emocions i felicitat".

En el cas del Gastromusical i la seva combinació amb Serrano, García admet que és difícil fer plats que reprodueixin fil per randa la música del cantautor, però assegura que farà una proposta plenament inspirada en detalls de la seva música i, sobretot, lletres.

García dirigeix actualment el Restaurante Dani García, ubicat a l'hotel Puente Romano Beach Ressort de Marbella i reconegut amb dues estrelles Michelin. El cuiner ofereix una gastronomia inspirada en la cuina tradicional andalusa però combinada amb les tècniques de darrera generació. García se sent satisfet amb l'auge que està vivint el món gastronòmic en general -"a qui no li agrada menjar?", es pregunta-, i creu que, com més augmenti la seva qualitat, més creixerà el turisme.