En Jasper i la Silke caminen agafats de la mà pel passeig marítim de Lloret de Mar. Han vingut amb la família de la Silke, a qui han deixat a la piscina de l'hotel per anar a passejar per la platja. Ja fa tres anys que la família de la Silke passa els seus estius a Lloret de Mar, explica la jove, de manera que s'ha convertit en tota una tradició familiar.

Han vingut sols?

Silke: No, hem vingut amb la meva família.

Per què Lloret de Mar?

Aquest és el tercer any que la meva família i jo venim aquí a passar les nostres vacances durant tres setmanes. No hi ha una raó concreta per la qual escollim Lloret i no un altre lloc de la Costa Brava, només buscàvem sol i platja. Ara, venir aquí s'ha convertit en una tradició familiar.

Què han visitat aquests dies?

Lloret de Mar, per descomptat, Blanes i Tossa de Mar. Hem anat també al Waterworld i tenim previst anar un dia a Barcelona.

Com es mouen per la zona?

Hem llogat un cotxe i anem d'un lloc a l'altre amb ell. És molt més còmode i pots fer més la teva, tens més llibertat.

Què és el que més els agrada de Lloret?

Lloret ho té tot, tant si véns amb els teus amics com amb la família. L'any passat vaig portar dues amigues i ens ho vam passar molt bé perquè hi ha molta festa. I si véns amb la família, pots anar a la platja i a la piscina tots junts.

I el que menys els agrada?

El personal de relacions públiques dels establiments que sempre que passes pel costat et criden perquè entris al seu restaurant o al seu bar. Són molt pesats! Ja decidiré jo si entraré o no, no és necessari que m'estiguin insistint tant.

L'any que ve repetiran?

La meva família segurament que sí, per continuar amb la tradició. Jo no ho crec perquè tinc ganes de viatjar i de veure coses diferents, aquí ja ho he vist gairebé tot.