El Club Gimnàstic Twirling Sant Feliu de Guíxols farà el pregó de la Festa Major, que tindrà lloc aquest cap de setmana, del 31 de juliol al 4 d'agost. El «twirling baton» és un esport que combina la gimnàstica esportiva i les acrobàcies amb bastó. El club ganxó es va constituir ara fa quatre anys, i actualment està format per un centenar d'atletes, totes federades, de les quals 35 formen l'equip de competició i la resta el d'exhibició.

A partir d'aquest tret de sortida, Sant Feliu viurà quatre dies d'espectacles, focs artificials, concerts, balls, passades de gegants, fires i barraques, nits de festa, cercavila, correfocs, sardanes i activitats esportives, entre altres. La festa començarà divendres amb la passada de gegants i capgrossos, el pregó, el concert infantil Reagge per Xics i el correbars, que comptarà amb la percussió de Tambòrian's. Tot seguit hi haurà la primera nit de concerts, organitzada per la colla Uuhquexungu. També es podrà escoltar la mascletá d'inici de festa major i a partir de mitjanit tocaran The Penguins i Tapeo Sound System.

Dissabte al matí serà el torn de la cercavila i festa de l'escuma, mentre que després es farà la celebració ecumènica de la Festa Major i l'ofrena floral de la Colla Gegantera Ganxona. També es farà un torneig de buti, un concurs de menjar síndria i missa solemne en honor a Sant Feliu, mentre que a les deu de la nit començarà una gimcana nocturna organitzada pel Centre Excursionista Montclar. Aquella nit, el ball anirà a càrrec de l'Orquestra Swing Latino.

Diumenge, el dia començarà amb el primer concurs de dibuix infantil «El Mar», organitzat per l'estació nàutica. Després hi haurà una missa solemne en honor a la Mare de Déu dels Àngels i, a les cinc de la tarda, se celebrarà la cursa de pasteres organitzada per Atzavara Club. Més tard, a les sis de la tarda, es farà la cercavila amb Percussió Ganxona, i es lliuraran els premis del concurs de dibuix infantil. A partir de les deu de la nit, a les barraques de la platja, hi haurà la música d'Els Ben Parits, mentre que a l'escenari de davant l'Ajuntament es podrà seguir l'actuació de Virus + DJ.

Dilluns hi haurà el Music Hard Festival i el correfoc dels Diables d'en Pere Botero, mentre que dimarts es faran, entre altres activitats, jocs de cucanya a la platja, sardanes i nit de concerts amb les JERC. Finalment, hi haurà els focs artificials de cloenda i el concert de la Salseta del Poble Sec.