En els últims anys l'hem vist fent doblatges musicals com el de la princesa Elsa de Frozen i actualment està en plena gira amb el musical Gisela y el libro mágico. Té temps lliure per fer vacances?

Últimament ha canviat molt la meva vida i durant l'estiu faig coses molt diverses perquè no tinc un mes de vacances estipulat, sinó que la meva feina em fa voltar molt. Però si puc, durant les vacances intercalo marxar a fora i quedar-me aquí. Quan estic pel territori m'agrada molt anar a Múrcia perquè la meva mare és d'allà i també passo uns dies a Sant Feliu de Guíxols i a Pals, on tinc uns bons amics.

Què fa durant un dia de vacances per la Costa Brava?

Vaig a la platja, a menjar peix, a passejar pel litoral... La veritat és que la Costa Brava és un bon lloc per relaxar-se, per connectar amb la natura i, a la vegada, aïllar-se del món i gaudir dels dies lliures que tinc.

Pot arribar a desconnectar de tot, inclús del mòbil?

Hi ha llocs que no hi ha gaire cobertura i això va bé. Intento desconnectar tant com puc del mòbil.

Quin és el seu racó preferit de la Costa Brava?

No et sabria dir un lloc preferit perquè tot em sembla preciós. Hi ha molts punts especials, com per exemple el nucli de Pals, que em sembla un lloc màgic.

I ha pogut fer una petita escapada aquest estiu?

Sí, cada any un parell de dies m'escapo a veure els meus amics. Acostumo a anar-hi més cap a la primavera perquè a l'estiu tinc molta feina i menys temps.

És coneguda per ser la veu de Disney a l'Estat espanyol. La paren molt per demanar-li un autògraf o una fotografia?

Els nens són els que més em paren per la meva participació a Frozen, una pel·lícula que ha estat un boom. Després la gent també em para perquè em coneixen pel meu pas a Operación Triunfo. Encara hi ha molta gent que té el record molt viu i jo hi estic encantada. No em molesta que la gent em recordi pel meu pas al concurs musical, tot el contrari.

Intenta anar a llocs amb poca afluència de gent, vostè que és una persona coneguda?

La veritat és que vaig una mica amb els horaris canviats de la gent. Jo sóc la part d'oci i per tant els caps de setmana treballo i entre setmana tinc més disponibilitat per a mi. Llavors em trobo que no hi ha tanta gent als llocs i no són hores punta, per dir-ho d'una manera. Tot i això, no necessito amagar-me gaire perquè m'agrada molt el contacte amb la gent. M'agrada que la gent em digui que em seguia o que li agrada com canto. Normalment la gent sempre té molt bones paraules i això és fantàstic.