El sabor romàntic que produeix un any d'amor s'ha fet amarg per culpa dels mitjans. Cristiano Ronaldo ha bufat una espelma amb la seva nòvia Irina Shayk el mateix dia en què els seus advocats iniciaven accions legals per fer pública la imatge del seu fill en els mitjans.

El jugador del Reial Madrid i la model russa han fet un any d'amor junts. La parella es va traslladar a Madeira, al costat del petit Ronaldo i l'àvia Dolores dos Santos per gaudir d'uns dies de vacances.

Cristiano Ronaldo Jr s'ha convertit aquests dies en protagonista. Un esdeveniment que ha enfadat molt al seu pare, que no ha dubtat en intervenir sobre aquest assumpte.

Una cadena de televisió portuguesa va publicar fa uns dies un vídeo en el qual es veia a la perfecció la cara del nen en sortir de l'aeroport. Per això, Cristiano va publicar en el seu Twitter que el seu petit no té un perfil públic i per això els seus advocats han iniciat accions legals contra els mitjans.

"He demanat en reiterades ocasions als mitjans que respectin la privacitat del meu fill petit. Ho sento però no puc tolerar això", informava el portuguès.