La plantilla de l'Espanyol va iniciar ahir la pretemporada amb diferents proves mèdiques i físiques, que es van començar a fer a la Clínica Creu Blanca de Barcelona, el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat i la pròpia Ciutat Esportiva del club.

Els exàmens mèdics estaven formats per un test d'esforç, electrocardiogrames, antropometríes, radiografies i una revisió general. Els metges del club no van detectar cap sorpresa en el retorn al treball del primer grup de futbolistes que van passar pel centre mèdic.

Per la seva part, els controls físics en el CAR de Sant Cugat van consistir en proves isocinètiques, de salt, de força, a més d'un test lumbar. Finalment, a la Ciutat Esportiva el cos tècnic va sotmetre a la plantilla blanc-i-blava a una tensiomiografía per avaluar el to muscular.

Las proves, que els jugadors realitzen dividits en grups, s'acabaran avui. Demà està previst un entrenament suau a Sant Adrià. El bloc tindrà dia lliure dissabte i diumenge es desplaçarà cap a la localitat lleidatana de Garòs, on s'hi starà fins al pròxim 21 de juliol.

El porter de l'Espanyol Pau López, que s'estrena aquesta temporada com a futbolista del primer equip, va afirmar després de les habituals revisions mèdiques que l'entrenador, Sergio González, "és proper", així com que "manté al grup unit, perquè parla molt amb els jugadors".

El futbolista va coincidir amb l'actual tècnic blanc-i-blau en la seva etapa al filial. "No surto amb avantatge, de cap manera. Molts jugadors també el coneixien", va comentar. A la reunió d'ahir a la Ciutat Esportiva, el català, de 19 anys, va revelar que únicament havien parlat de l'organització de la setmana i poc més. Pau López va dir que esperava que Kiko Casilla acabi renovant per l'Espanyol.